Het kloppend hart van Waterland
Live

Atletiekvereniging Monnickendam organiseert sponsorloop voor Giro 555

Gepubliceerd: Dinsdag 14 februari 2023 11:51

Atletiekvereniging Monnickendam organiseert sponsorloop voor Giro 555

In het weekend van 18 en 19 februari organiseren de ouders van de pupillen van Atletiekvereniging Monnickendam een sponsorloop voor Giro 555.

De aardbeving in Turkije en Syrië is een ongekend grote natuurramp. Hulp en financiële middelen voor voedsel, onderdak en het op de juiste plek krijgen van hulpgoederen is hoognodig in de getroffen gebieden. Hoe mooi is het om je fysiek in te zetten in Monnickendam en de mensen daar een handje kan helpen!

Het is een ouderwets concept. Je rent rondjes op de atletiekbaan en voor ieder rondje dat je rent krijg je geld van de mensen die jou sponsoren. Alle deelnemers zoeken voor de sponsorloop in hun eigen omgeving naar mensen die per gerend rondje een bedrag willen geven (bijvoorbeeld 0,50 cent of een 1 euro). Denk hierbij aan familie, vrienden, juffen en meesters, collega’s of zelfs de buurman aan de overkant van de straat. Dit spreek je van tevoren af middels het sponsorformulier. Dan ga je op de dag zelf binnen de aangegeven tijd zoveel mogelijk rondjes rennen op de atletiekbaan, bij ieder rondje wordt er een stempel gezet. Aan het eind tel je de stempels en wordt dit op het sponsorformulier verwerkt. Met dit formulier ga je de sponsoren langs om het afgesproken bedrag op te halen. Dit bedrag lever je in bij de atletiekvereniging voor de actiepot en zal overgemaakt worden naar GIRO 555 voor de samenwerkende hulporganisaties.

De sponsorloop vindt plaats op zondagochtend 19 februari op de atletiekbaan van AV Monnickendam. De pupillen (4 - 12 jaar) starten om 10.00 uur en lopen maximaal 15 minuten. De sponsorloop voor de jeugd en volwassenen start om 10.30 uur. Zij lopen maximaal 60 minuten.

De organisatie zorgt voor koffie en thee. En onder de deelnemende sporters verloten zij vijf appeltaarten!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met M. de Boois op 06-25460281 of per e-mail op m_deboois@hotmail.com.

Bron: Atletiekvereniging Monnickendam

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services