Het kloppend hart van Waterland
Live

Artis-zegels sparen voor kinderen van de voedselbank

Gepubliceerd: Zondag 13 februari 2022 11:25

Artis-zegels sparen voor kinderen van de voedselbank

Foto: Diaconie PGM

Zomervakantie. Voor veel kinderen is dat groot feest: even niet naar school, leuke dingen doen en kamperen op een zonnige bestemming. Voor meer dan 400.000 kinderen in Nederland is de zomervakantie echter helemaal niet altijd leuk: zij groeien op in een gezin waar geen geld is voor een vakantie of leuk uitje. Daarom wil de diaconie van de Protestantse Gemeente in Monnickendam deze kinderen van dichtbij in Monnickendam verrassen met een rugzak vol verrassingen.

"We willen als diaconie helpen om dit voor hen mogelijk te maken. Maar willen dat graag doen samen met iedereen uit de omgeving van Waterland! Bij de supermarkt DekaMarkt in Monnickendam loopt nu de Artis zegels spaaractie. Daar kunnen we sparen voor een gratis ticket voor dierentuin Artis voor deze kinderen! Hoe mooi zou het zijn als we zoveel mogelijk zegels/spaarkaarten met elkaar kunnen sparen! Om deze vrijkaartjes in de vakantietasjes voor deze kinderen te kunnen doen samen met nog wat leuke verrassingen!"

Zolang de spaaractie voor Artis loopt, dat is tot 5 maart, kunt u uw zegels inleveren in een speciale doos in de Dekamarkt Monnickendam zelf, of in de brievenbus van de Opstandingskerk in Monnickendam, en er staat hiervoor tijdens de voedselbankinzameling bij de Opstandingskerk een speciale bus.

Wilt u ons helpen deze actie tot een succes te maken?

Voor vragen kunt u contact opnemen met secr.diaconie@pgmonnickendam.nl

Bron: Diaconie Protestantse Gemeente Monnickendam

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services