Het kloppend hart van Waterland
Live

Aisha's Dance Floor sluit seizoen af met voorstelling in de Purmaryn

Gepubliceerd: Vrijdag 26 juni 2015 15:42

Met een grote eindvoorstelling in theater de Purmaryn werd dit dansseizoen van Aisha's Dance Floor afgesloten.

Toen het enkele maanden geleden duidelijk werd dat De DansStudio van Saskia Bank in Monnickendam niet verder kon, trok Aisha de Groot, afgestudeerd danseres aan de Dansacademie en al betrokken bij De DansStudio, de stoute schoenen aan en startte zij haar eigen dansschool: Aisha's Dance Floor. In Monnickendam werd een locatie gevonden in Sportcentrum Monnickendam, en ook in Broek in Waterland (in De Draai) en Ilpendam (in het Dorpshuis) worden er danslessen aangeboden.

De danscursus werd (net als bij de DansStudio) afgesloten met een grote eindvoorstelling in theater de Purmaryn. De zaal was volledig uitverkocht, en onder het toeziend oog van trotse ouders, vrienden en familie traden de verschillende dansgroepen op. Alles van streetdance, hiphop en breakdance tot aan ballet, peuterdance en zumba passeerde de revue. Alle dansers kregen aan het einde van de voorstelling een ovationeel applaus van het enthousiaste publiek.

Aisha de Groot: "Ik ben supertrots op iedereen! Alle dansers zagen er prachtig uit en ik moest zelfs even een traantje wegpinken aan het einde. Mooi om alle blije gezichten te zien en zoveel talent op 1 podium te hebben. Dansen is mijn grootste passie en ik voel me dankbaar dat ik het mag delen en overbrengen aan alle dansers van Aisha’s Dance Floor. Het belangrijkste is dat je plezier hebt in het dansen. De pasjes komen dan vanzelf! Het plezier zag ik op het podium en zie ik elke week weer in de lessen en daar wordt ik weer heel erg blij van!"

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services