Het kloppend hart van Waterland
Live

Aanmelden voor beklimming Mont Ventoux voor Huis aan het Water nog tot 15 mei

Gepubliceerd: Zaterdag 16 april 2022 09:45

Aanmelden voor beklimming Mont Ventoux voor Huis aan het Water nog tot 15 mei

Foto: Omroep PIM

De informatieavond over de beklimming van de Mont Ventoux werd bezocht door enthousiaste deelnemers. Het wordt al 7 jaar georganiseerd door Rob van Galen in het Huis aan het Water. Het is weer de bedoeling dat de aanstaande deelnemers een minimumbedrag van €400 aan sponsorgeld ophalen.

Rob vertelt dat dit bedrag door de deelnemers elk jaar met gemak gehaald wordt. Rob heeft bij de organisatie Groot verzet tegen kanker voor elkaar kunnen krijgen dat 50 % van het sponsorgeld naar het Huis aan het Water gaat. Dat is ontzettend mooi nieuws voor het Huis.

Laura Orfino, een van de deelnemers, beaamt dat het Huis aan het Water voor haar veel betekend heeft in de tijd dat zij onder behandeling was van kanker. En nog altijd komt ze voor het sporten in het Huis. Dit jaar besloot ze om de Mont Ventoux te beklimmen. Ze doet dit niet alleen, want ook haar man en moeder wandelen met haar mee. Ze zijn al volop in training.

De foto`s van de voorgaande jaren die vanavond getoond werden laten zien dat het een zeer indrukwekkend evenement is. Iedereen loopt voor een bepaald doel omhoog en eenmaal boven zorgt dit voor een grote ontlading.

Wilt u team Huis aan het Water steunen, ga dan naar: www.grootverzettegenkanker.nl/team/huis-aan-het-water

 

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services