Het kloppend hart van Waterland
Live

50 jaar gehuwden in het zonnetje in Waterland

Gepubliceerd: Zaterdag 08 juni 2019 16:43

50 jaar gehuwden in het zonnetje in Waterland

Het gemeentehuis van Waterland leent zich ervoor om jubilea en andere gebeurtenissen te vieren. Nu was het de beurt aan de echtparen die in de eerste helft van 2019 50 jaar getrouwd zijn. De feestelijke ontvangst in het gemeentehuis werd ondersteund door een kopje koffie met gebak en bloemen.

De burgemeester, Luzette Kroon, heette de 17 aanwezige echtparen welkom en besprak de tijd van hun huwelijk: 1969. Weet u nog wat er toen gebeurde en wat er speelde? Zowel internationaal, als nationaal maar zeker ook lokaal. Lenny Kuhr won het songfestival, Nixon werd president van de USA, studenten beztten het Maagdenhuis en er was ontspanning bij Woodstock. Ook zette de eerste mens voet op de maanbodem, Neil Amstrong en sliepen Jonh en Yoko in het Hilton.

De aanwezigen hadden uiteraard ook de mooie herinnering aan hun eigen gebeurtenissen. De huwelijksdag, de kleding en de familie. Met een mooie bos bloem in de hand konden de genodigden na het maken van een groepsfoto in de raadszaal huiswaarts keren. Met een persoonlijk afscheid van de burgemeester. Zij komt op bezoek bij 60 jarige huwelijken en huwelijksjubilea die nog hoger zijn.Op 13 december 2019 is er weer een bijeenkomst, dan van de 50 jarige huwelijken uit de tweede helft van dit jaar.

 

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services