Het kloppend hart van Waterland
Live

3FM Serious Request dj's bezoeken Monnickendam

Gepubliceerd: Maandag 24 december 2018 21:22

3FM Serious Request dj's bezoeken Monnickendam

Foto: Omroep PIM

Zoals elk jaar organiseert 3FM een Serious Request actie om geld op te halen voor het goede doel. Dit jaar geen Glazen Huis maar een wandeltocht vanuit 3 locaties in Nederland met als eindbestemming TivoliVredenburg in Utrecht.3FM dj's Sander & Eva zijn hun wandeltocht op Vlieland begonnen en via Volendam en De Zedde kwamen zij afgelopen zaterdag in Monnickendam aan.

Op de Middendam stond Rotaryclub Monnickendam met haar Sterren Stralen actie maar ook met een actie voor Serious Request. Bezoekers konden in een arrenslee op de foto waarvan de opbrengst aan Serious Request gedoneerd werd. Ook de vrijwillige brandweer van Monnickendam was aanwezig en iedereen mocht op de foto met de brandweerauto om nog meer geld op te halen voor het initiatief van 3FM.
 
De Sterren Stralen actie staat dit jaar in het teken van EHBO lessen voor de basisscholen in Monnickendam en dit thema komt overeen met die van 3FM Serious Request, want zij vragen onder andere aandacht voor reanimatiecursussen en het plaatsen van AED apparaten in Nederland.
 
Met ruim 100 kilometer in de benen bereikten de 3FM dj's Sander & Eva zaterdagmiddag Monnickendam. In het SPW gebouw op de Middendam konden de dj's even bijkomen maar de radio-uitzending en bijbehorende livestream gingen onverminderd door. Daarna was er een fotomoment op de arrenslee van de Rotaryclub en ook Omroep PIM mocht beide dj's even interviewen. Volgende stop was Fitnessclub Monnickendam die via yogalessen en een spinning marathon geld hebben ingezameld. De vrijwillige brandweer Monnickendam gaf beide dj's daarna een lift richting Zunderdorp en zo hopen zij op kerstavond in Utrecht aan te komen.
 

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services