Het kloppend hart van Waterland
Live

24e rommelmarkt Hazepolder Purmerend

Gepubliceerd: Donderdag 11 augustus 2022 11:09

24e rommelmarkt Hazepolder Purmerend

Foto: Wijkvereniging Hazepolder

Na twee jaar coronaleed is de rommelmarkt in de Hazepolder in Purmerend weer terug van weggeweest. Op 28 augustus 2022 vindt de markt voor de 24e keer plaats.

"We zijn klein begonnen, maar inmiddels is de markt uitgegroeid tot één van de grootste rommelmarkten van Noord-Holland met ruim 250 kramen en plekken. Buurtbewoners en anderen verkopen allerlei prullaria en tweedehands goederen, met natuurlijk de kans dat er een pareltje tussen zit. Daarnaast maakt u dit jaar kans op mooie prijzen uit onze loterij. Een lootje kost slechts €1,- en daarmee steunt u de wijkvereniging na deze lastige coronajaren." Paul Konijn, Ellex Kruit en Ron Slond hebben de ondernemers uit Purmerend en omstreken bereid gevonden om prachtige prijzen beschikbaar te stellen voor deze loterij. De organisatie is hen uiteraard zeer dankbaar.

Op dit moment is nog een beperkt aantal kramen beschikbaar op de markt. Heeft u nog spullen op zolder, of andere tweedehands goederen waar u vanaf wilt, reserveer dan gerust een kraam. Meer informatie op https://rommelmarkthazepolder.nl/ of bij Björn Out op (06) 20 18 28 95. De kramen worden ook dit jaar weer gebouwd door het bedrijf van de familie Modder, die er elk jaar weer voor zorgen dat alle kramen netjes en op tijd op- en afgebouwd worden.

De organisatie hoopt op goed marktweer, laten we er weer een gezellige dag van maken!

Bron: Organisatie rommelmarkt Hazepolder

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services