Het kloppend hart van Waterland
Live

10e editie Boerenmarkt Zunderdorp op zaterdag 9 juni

Maandag 28 mei 2018 13:05

10e editie Boerenmarkt Zunderdorp op zaterdag 9 juni

Foto: Boerenmarkt Zunderdorp

Dit jaar vindt alweer de tiende editie plaats van de Boerenmarkt in Zunderdorp. Hooivorkdarten, boerenjongens proeven, op de foto in een oud Zunderdorps boerenkostuum en heel veel gezelligheid op de Boerenmarkt in Zunderdorp.

De Boerenmarkt in Zunderdorp is een onvervalst stukje oer-Hollands vermaak. Op de Boerenmarkt kunt u darten met een hooivork, boerengolf spelen, sjoelen op een reuzensjoelbak en ervaren hoe lekker ‘boerenjongens’ zijn.

De voetbalclub Het Begon Op Klompen uit Zunderdorp verzorgt diverse voetbalclinics voor jong en oud (misschien wel op klompen) en er worden voetbalwedstrijden tussen de jeugd van Zunderdorp en van SDOB uit Broek in Waterland gespeeld.

Er zijn vele klassieke en moderne tractoren aanwezig en ook de dieren van Zorgboerderij ‘Ons Verlangen’ uit Zunderdorp ontbreken niet. Natuurlijk mag u de geitjes een flesje geven. De Waterlandse melkschuit is aanwezig en er zijn diverse optredens.

Er is een enorme rommelmarkt met daarbij tientallen rijk gesorteerde kramen met verse en ambachtelijke streekproducten .

De Boerenmarkt is een begrip in Waterland en Amsterdam Noord en wordt eens in de 3 jaar georganiseerd. Ruim 200 vrijwilligers maken de Boerenmarkt ook dit jaar weer tot een geweldig evenement dat u niet mag missen. De Boerenmarkt in Zunderdorp wordt gehouden op 9 juni a.s. en is geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De entree is gratis.

Hoe komt u in Zunderdorp?
Het dorpje Zunderdorp ligt ten noorden van Amsterdam en vlakbij Broek in Waterland. U kunt Zunderdorp met de auto, bus en per fiets bereiken. Er is ruime (gratis) parkeergelegenheid. U kunt Zunderdorp vanuit Amsterdam per bus bereiken met lijn 33 (vanaf het Centraal Station) en lijn 37 (vanaf het Amstel Station). In beide gevallen stapt u uit bij de halte Beemsterstraat. Hiervandaan rijden regelmatig pendelbusjes naar en van Zunderdorp.

Tot 9 juni in Zunderdorp. Meer informatie: www.boerenmarktzunderdorp.nl

Bron: Boerenmarkt Zunderdorp

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services