Het kloppend hart van Waterland
Live

100% opbrengst Anjeractie voor Muziekvereniging Juliana

Gepubliceerd: Woensdag 27 mei 2020 14:05

100% opbrengst Anjeractie voor Muziekvereniging Juliana

Foto: Muziekvereniging Juliana Marken

De jaarlijkse Anjeractie van het Prins Bernhard Cultuurfonds vindt dit jaar anders plaats dan andere jaren. Muziekvereniging Juliana Marken collecteert al jaren voor dit Cultuurfonds. En dit jaar is de opbrengst 100% voor de muziekvereniging.

Duizenden collectanten zullen zich gaan inzetten voor cultuur en natuur in Nederland. Samen komen ze in actie om hun clubkas aan te vullen voor nieuwe instrumenten, kostuums, verf of oefenruimte.

Dit jaar loopt de collecteweek van het Cultuurfonds anders dan andere jaren. Omdat het Prins Bernhard Cultuurfonds dit jaar 80 jaar bestaat én dit jaar voor de 75e keer de Anjeractie organiseert mogen collecterende verenigingen eenmalig 100% van de opbrengst zelf houden. En omdat in de collecteweek nog beperkende maatregelen golden om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan is niet fysiek, maar via de mobiele telefoon worden gecollecteerd!

De mobiele Anjeractie is eenvoudig én veilig. Geen mensen met geld over straat bijvoorbeeld. Deze actie maakt gebruik van het persoonlijke netwerk van de collectanten. En misschien is deze nieuwe manier ineens voor een heel andere groep leden en vrijwilligers geschikt. 

Trijntje Visser van Muziekvereniging Juliana Marken: "In deze moeilijke tijden zonder inkomsten (en uitgaven die blijven) is dat een mooie opsteker. Draagt u onze muziekvereniging in traditionele en fleurige klederdracht een warm hart toe? Doneer heel simpel via een klik op onderstaande link. Heel hartelijk dank namens de sponsorcommissie van onze muziekvereniging Juliana".

De link is: https://mii.io/c/cultuurfonds-anjeractie-collecte-2020?p=38379810

 

Bron: Muziekvereniging Juliana

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services