Het kloppend hart van Waterland
Live

'Winkel Wonderland, steun de lokale winkeliers'

Gepubliceerd: Donderdag 19 november 2020 17:42

'Winkel Wonderland, steun de lokale winkeliers'

Foto: Omroep PIM

December is de maand van gezelligheid, waarin we bijvoorbeeld ons huis versieren, cadeautjes kopen en meer aandacht besteden aan koken. Er wordt dus ook meer ingekocht dan in de andere maanden. Ondernemend Waterland zou het mooi vinden als er zoveel mogelijk lokaal ingekocht wordt en dat op die manier de winkeliers van Waterland gesteund worden, en daarom zijn zij samen met de deelnemende winkeliers de actie Winkel Wonderland gestart.

Ondernemend Waterland, de vereniging voor bedrijven, is afgelopen periode flink veranderd. Het oude bestuur legde haar functie neer en droeg de taken over aan het nieuwe bestuur. Het nieuwe bestuur bestaat uit meerdere werkgroepen. Een van deze werkgroepen is voor de detailhandel. John Dekker, bestuurslid van Ondernemend Waterland, is met deelnemende winkeliers een actie gestart voor december: Winkel Wonderland, koop lokaal. Ook de Waterlandbon kan daarvoor gebruikt worden. De werkgroep Waterlandbon heeft uitgerekend dat er nog heel veel Waterlandbonnen ongebruikt zijn. Dus zij roepen op om ook zeker eens uw laden na te kijken of er nog een bon in ligt.

Claudia Heldoorn, van Style, Fashion & Living, doet graag mee. Ze vindt het heel jammer - maar begrijpelijk - dat veel activiteiten in de binnenstad, zoals de Kerstmarkt en de Wijnroute, niet doorgaan vanwege Corona. Dus ze hoopt dat inwoners van Waterland vooral eerst lokaal bekijken wat ze nodig hebben. Niet alleen in Monnickendam maar in de winkels in alle kernen. Ook winkeliers van winkelcentrum ‘t Spil doen mee aan de actie. Jordy Marcelle van Slagerij Spronk raadt daarbij de inwoners aan om ook tijdig te bestellen voor de Kerst. 

 

In Ons Streekblad staat ook precies welke winkels meedoen en welke mooie aanbiedingen zij hebben geselecteerd voor deze feestmaand. Fijne Winkelmaand!


 

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services