Het kloppend hart van Waterland
Live

Inzameling voedselbank Monnickendam op 12 augustus

Gepubliceerd: Vrijdag 04 augustus 2023 11:07

 Inzameling voedselbank Monnickendam op 12 augustus

Foto: PGM

De maandelijkse inzameling voor de voedselbank Purmerend/Waterland wordt gehouden op zaterdag 12 augustus.

U kunt tussen 10.00 en 12.00 uur uw levensmiddelen en verzorgingsproducten afgeven bij de hoofdingang van de Opstandingskerk, Graaf Willemlaan 1 Monnickendam. Denk aan ontbijtgranen, crackers, pasta, rijst, tomatensaus, potten met groente, soep, koffie, pindakaas, limonadesiroop, ontbijtkoek.


In juli hebben we geen inzameling gehouden, maar is er een groot pakket aan goederen door de diaconie afgeleverd bij de voedselbank. Er wordt namelijk ook geld gedoneerd, specifiek voor de voedselbank, waar wij dan goederen voor inkopen.

Gebruikte mobieltjes zijn nog steeds welkom. Ook verzamelen we lege cartridges. Zowel de mobieltjes als de cartridges zijn voor de Stichting Opkikker. Stichting de Opkikker is in 1995 opgericht door familie en bekenden van ernstig zieke kinderen die in het AMC waren opgenomen. Sindsdien worden er in het hele land Opkikkerdagen georganiseerd voor patiƫntjes en hun familie.

Verder verzamelen we kaarten en postzegels en ook brillen zijn welkom! Deze zijn voor diverse hulpverleningsprojecten in ontwikkelingslanden.

Bron: Diaconie van de PGM

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services