Het kloppend hart van Waterland
Live

Zwemspektakel & Sportinstuif XL in Voorjaarsvakantie

Gepubliceerd: Zondag 17 februari 2019 07:48

Zwemspektakel & Sportinstuif XL in Voorjaarsvakantie

Foto: Sportservice Zaanstreek Waterland

Kom meedoen! In de voorjaarsvakantie kan je deelnemen aan de activiteiten van Team Sportservice Zaanstreek-Waterland. Meld je aan voor het Zwemspektakel en Sportinstuif XL op maandag 18- en dinsdag 19 februari!

Zwemspektakel
Zit je in groep 3 t/m 8 en ben je in het bezit van minimaal een A-diploma? Kom dan op maandag 18 februari tussen 13:30 en 15:00 uur meedoen met waterpolo, mat lopen, waterbal lopen, vlotvaren en duiken in het Sportfondsenbad in Monnickendam (Wilhelminalaan 54).

Sportinstuif XL
Zit je in groep 3 t/m 8? Kom dan op dinsdag 19 februari tussen 11:00 en 13:00 uur meedoen op de stormbaan, met knotshockey, voetbal, basketbal en handbal in sporthal ’t Spil in Monnickendam (Het Spil 12).

Meer info en aanmelden
Ga naar www.teamsportservice.nl/zaanstreekwaterland, klik op Evenementen & Activiteiten en dan op Zwemspektakel Waterland en/of Sportinstuif XL om je aan te melden. Meer info? Neem contact op met Christopher Manuputty, cmanuputty@teamsportservice.nl.

Jeugdfonds Sport & Cultuur
Het Jeugdfonds Sport & Cultuur maakt het mogelijk dat kinderen en jongeren uit gezinnen met weinig geld, toch lid kunnen worden van een sportclub. Voor die kinderen betaalt het Jeugdfonds Sport & Cultuur de contributie / het lesgeld en in bepaalde gevallen de benodigde attributen. Meedoen = meer kansen! Meer info? Ga naar www.jeugdfondssportencultuur.nl of vraag het de intermediair Rosa Schouten, rschouten@teamsportservice.nl.

Bron: Sportservice Zaanstreek-Waterland

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services