Het kloppend hart van Waterland
Live

Zwem- en Fortnite Spektakel in de Voorjaarsvakantie

Gepubliceerd: Woensdag 12 februari 2020 11:40

Zwem- en Fortnite Spektakel in de Voorjaarsvakantie

Foto: hutterstock

Zit jij in groep 3 t/m 8 en heb jij in de voorjaarsvakantie zin om te sporten? Meld je dan aan voor het Zwemspektakel Waterland op maandag 17 februari en/of het Fortnite Spektakel op dinsdag 18 februari van Team Sportservice Zaanstreek-Waterland.

Zwemspektakel Waterland
Ben je in bezit van minimaal een A-diploma en houd jij van zwemmen? Op maandag 17 februari tussen 13:00 en 14:30 uur kan je deelnemen aan waterpolo, mat lopen, vlotvaren, materiaal opduiken en vrij zwemmen in het Sportfondsenbad in Monnickendam (Wilhelminalaan 54).

Fortnite Spektakel
Een uniek evenement! Ben jij helemaal gek van Fortnite? Sporthal ’t Spil wordt op dinsdag 18 februari gedeeltelijk omgetoverd in een Fortnite Dome in het donker. Wij organiseren een lasergame variant. Strijd in teams tegen elkaar, durf jij de uitdaging aan te gaan? Er worden ook clinics verzorgd door The Monks (basketbal) en de Waterlandse Hockeyvereniging. Alle onderdelen komen aan bod. De activiteit duurt van 11:00 tot 13:00 uur en toegang is gratis. Wel vragen wij een vrijwillige bijdrage voor het goede doel. Deze volledige opbrengst gaat naar het Jeugdfonds Sport & Cultuur en kan je bij aanvang doneren. Rabobank maakt van de gelegenheid gebruik om tijdens dit superspektakel ook een mooi bedrag te doneren aan het Jeugdfonds.

Meer info en aanmelden
Ga naar www.teamsportservice.nl/zaanstreekwaterland, klik op Evenementen & Activiteiten en dan op Zwemspektakel Waterland en/of Fortnite Spektakel om je aan te melden. Meer info? Neem contact op met Christopher Manuputty, cmanuputty@teamsportservice.nl.

Jeugdfonds Sport & Cultuur
Het Jeugdfonds Sport & Cultuur maakt het mogelijk dat kinderen en jongeren uit gezinnen met weinig geld toch lid kunnen worden van een sportclub. Voor die kinderen betaalt het Jeugdfonds Sport & Cultuur de contributie / het lesgeld en in bepaalde gevallen de benodigde sportattributen. Meedoen = meer kansen! Meer info? Ga naar www.jeugdfondssportencultuur.nl of vraag het intermediair Rosa Schouten, rschouten@teamsportservice.nl.

 

Bron: Sportservice Zaanstreek-Waterland

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services