Het kloppend hart van Waterland
Live

Zondag 9 augustus Jazz at the Mirror met The Quinted

Gepubliceerd: Vrijdag 31 juli 2020 15:46

Zondag 9 augustus Jazz at the Mirror met The Quinted

Foto: Jazz at the Mirror 1

Op zondag 9 augustus is het na vier maanden geen Jazz at the Mirror tijd voor een kleine inhaalslag. Een maand eerder dan normaal, dus in augustus in plaats van september, wordt weer gestart met Jazz at the Mirror. De eerste Jazz at the Mirror belooft meteen spectaculair te worden met met een spetterend concert van The Quinted, het bandje van onze eigen Arjan de Bood, met zangeres Rita Gemerts die garant staat voor het nodige vocale vuurwerk.

Jazz in Monnickendam is een open podium voor jazzmusici die in de warme ambiance van het Mirror Paviljoen (met een fantastisch uitzicht over de Gouwzee) naar hartelust kunnen musiceren en improviseren. Eén keer per maand op zondagmiddag vanaf 16:00 uur verzorgt een wisselende formatie het eerste uur een mini-optreden waarna om ongeveer 17.00 uur een ieder goed geoefende muzikant kan instappen.

Op zondag 9 augustus de eerste Jazz at the Mirror van dit seizoen. Van 16.00 - 17.00 uur speelt The Quintet. The Quintet bestaat uit: Rita Gemerts (zang), Peter Adrichem (saxofoon), Hugo Vreugdenhil (trompet), Arjan de Bood (piano), Bram Vredenbrecht (bas), en special guest Johan Lansing (drums).

Er wordt begonnen om 16.00 uur. Aansluitend sessie! De toegang is gratis. Vanzelfsprekend is ook publiek van harte welkom om onder het genot van een drankje te komen luisteren en meeswingen. Een vrijwillige bijdrage in het moneyglass wordt op prijs gesteld.

Bron: Jazz at the Mirror

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services