Het kloppend hart van Waterland
Live

Zingen aan het water

Gepubliceerd: Woensdag 25 december 2013 15:08

Zingen aan het water

Dinsdag 7 januari a.s. gaat Zingen aan het water van start. Zingen met lotgenoten, vrijwilligers, vrienden en familie die te maken hebben met kanker.

Waarom gaan we zingen? Omdat zingen ontspant, je energie geeft, je vrolijk maakt, je ontlaadt, je adem laat stromen, je letterlijk in harmonie brengt, je emoties de ruimte geeft, je bindt met lotgenoten, vrijwilligers, vrienden en familie die leven met kanker, én omdat het gewoon lekker is!

 

Wat gaan we doen? Met een groep mensen die blij (kunnen) worden van zingen, gaan we o.l.v. zangcoach Elly Machtel aan de slag met bekende en makkelijk in het gehoor liggende nummers.

 

We zingen diverse stijlen, Pop, Evergreens, Jazz, Soul, Nederlandstalig, Wereldmuziek. Je hoeft niet goed te kunnen zingen en geen noten te kunnen lezen. Iedereen is welkom. Van badkamerzanger tot gevorderde (koor)zanger.

 

Uitproberen? Dat kan! Je bent van harte welkom op dinsdag 7, 14 en 21 januari 2014 waar de koffie om 10.15 uur klaar staat. Van 10.30 tot 12.00 zingen we, na een korte opwarming, diverse nummers, waarna we de morgen afsluiten met een heerlijke kop soep. Aanmelding: info@stichtinghuisaanhetwater.nl of via het contactformulier op de website van Huis aan het Water.

 

Bron: Stichting Huis aan het Water, Hoogedijk 7A/7B te Katwoude (opgang restaurant de Zeilhoek), tel: 0299-742790

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services