Het kloppend hart van Waterland
Live

Zilveren scheidsrechtersfluit voor Johanna Rooze

Gepubliceerd: Donderdag 25 mei 2017 14:34

Zilveren scheidsrechtersfluit voor Johanna Rooze

Johanna Rooze is bij haar laatste wedstrijden als handbalscheidsrechter in het zonnetje gezet. Na 25 jaar wedstrijden in het gareel houden van de wedstrijden en allerlei andere vrijwilligerstaken bij de Monnickendamse Handbalvereniging kreeg ze de Zilveren Scheidrechtersfluit uitgereikt door Burgemeester Luzette Wagenaar-Kroon.

Toevallig speelde zij vroeger ook handbal maar door een blessure kon dat op een gegeven moment niet meer. Voorzitter André Schomakers had de Burgemeester hiervoor gevraagd. Hij was heel blij met Johanna, een vereniging drijft op vrijwilligers en ze zal zeker gemist worden, ook al heeft ze het stokje goed overgedragen. Zo worden de komende wedstrijden uiteraard ook zonder Johanna goed gefloten.

Handbal wordt in de winter binnen gespeeld en in de zomer buiten, op het Sportpark, zo ook vandaag. Het zonnetje scheen, een heerlijke dag om buiten te ballen.

De handbalvereniging kijkt ook uit naar nieuwe leden. Je kunt voor meer informatie kijken op de website: www.hvmonnickendam.nl.

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services