Het kloppend hart van Waterland
Live

Zesde editie Tuintonen festival Watergang op 10 juni

Gepubliceerd: Vrijdag 19 mei 2017 10:54

Zesde editie Tuintonen festival Watergang op 10 juni

Wat zes jaar geleden bescheiden begon in een aantal tuinen in het romantische Watergang is inmiddels een begrip: het akoestisch muziekfestival Tuintonen!

Op 10 juni, tussen 14.00 en 20.00 brandt het los. Niet alleen met muziek, maar ook met theater, voor kinderen en volwassenen! De toegang is – als vanouds- gratis.

Wat kunt u verwachten?
We hebben een programma samengesteld vol hart en ziel, weemoed en verlangen. Met theater, zang, akoestische muziek en alles ertussen in. Met onder andere:

- Prachtige muziek van fluitkwartet Aiolos;
- Zomerse Zuid Amerikaanse muziek waar de heupjes los van gaan zitten;
- Les Fleurs du Nord met liedjes van verlangen van over de hele wereld;
- Improvisatietheater Rauwe Vitrage – meedoen mag;
- Programma voor jong en oud!

We sluiten af met een spetterend eindoptreden vanaf 18.00 op het Boetplein! Daarnaast is weer een grote plantjesmarkt met Watergangse kweek en zijn er gedurende de hele dag bij het Boetplein pizza’s, vers gebakken taarten en koele drankjes te krijgen.

Hoe kom ik er?
Het beste komt u naar Watergang met de fiets of het openbaar vervoer. Bus 301 en bus 307 rijden tussen Purmerend en Amsterdam C.S, vier keer in het uur. Komt vanuit de richting Broek en Waterland en verder dan kunt u op het Schouw overstappen. Als u toch met de auto wilt komen houdt er dan rekening mee dat parkeerplaatsen beperkt zijn. Een speciaal parkeerterrein is ingericht aan de Kanaaldijk, bij de Dollard.
Meer informatie? info@tuintonen.nl
https://www.facebook.com/tuintonenfestival/
http://www.tuintonenfestival.

Bron: Organisatie Tuintonen Festival

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services