Het kloppend hart van Waterland
Live

Zeer geslaagde 4e editie van Huiskamerfestival in Broek in Waterland

Gepubliceerd: Vrijdag 26 mei 2017 12:41

Zeer geslaagde 4e editie van Huiskamerfestival in Broek in Waterland

Neeltje Pater staat al jaren garant voor goed toneel, cabaret, ja echt een avondje uit waar je met plezier op terug kijkt. En het Huiskamerfestival is zo'n initiatief waar je bij wil zijn.

Op 19 mei was de tent op het Kerkplein dan ook bomvol, met mensen, schemerlampen en kussens, een ware huiskamersfeer. Cabaretière Dianne Lieskens praatte de avond vlot en geestig aan elkaar en de mensen werden buiten in de rij vermaakt door de Dames van Plezier.

Het NKT, de theaterschool uit Purmerend, opende buiten met twee liedjes met dans uit hun musical die binnenkort te zien is in de Purmaryn, en een liedje binnen op het podium.

Jennie Lena, bekend van The Voice of Holland waar ze met coach Anouk erg ver kwam trad een halfuur op en werd begeleid door een gitarist (akoestisch). Vreemd dat ze TVoH niet gewonnen had, want wat een stem! En ze gaf meteen een inkijkje in haar leven (morgen een date), hopelijk is het wat geworden...

Cabaretduo Niet Schieten! liet ons meeleven met de problemen van de man in deze tijd, zowel bezien vanuit een single als een meermaals getrouwde man. Later kwamen Speelman en Speelman het publiek aan het lachen maken en een dj sloot de avond af.

Een dag later op zaterdag 20 mei traden er weer andere artiesten op in huiskamers in Broek. Daar hebben we helaas geen verslag van, maar u kunt natuurlijk altijd nog even genieten van deze zeer geslaagde editie van het Huiskamerfestival op de website van het Huiskamerfestival: www.neeltjepater.nl/huiskamerfestival


Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services