Het kloppend hart van Waterland
Live

Zaterdag 31 augustus ophaalactie Rommelmarkt Opstandingskerk Monnickendam

Gepubliceerd: Donderdag 22 augustus 2019 11:07

Zaterdag 31 augustus ophaalactie Rommelmarkt Opstandingskerk Monnickendam

Foto: Nico Oussoren

Zaterdag 31 augustus vanaf 9.00 uur komen vrijwilligers huis aan huis spullen ophalen voor de jaarlijkse rommelmarkt. Wilt u deze voor hen zichtbaar op de stoep klaarzetten?

Ook dit jaar wordt er weer een rommelmarkt georganiseerd waarvan de opbrengst weer bestemd is voor een aantal goede doelen. Zaterdag 31 augustus komen we bij u langs in Monnickendam om uw spullen op te halen wilt u het voor ons klaarzetten? Brengen kan ook van maandag 2 tot donderdag 5 september bij de Opstandingkerk Graaf Willemlaan 1-3 Monnickendam.

LET OP!
Er worden allen hele en bruikbare spullen mee genomen. Geen TV toestellen en computers + randapparatuur (printers e.d.) We nemen ook géén matrassen en incomplete of beschadigde meubelen meer mee. Ze nemen veel plaats in en worden niet verkocht en de commissie is zelf verantwoordelijk voor de afvoer naar de gemeentelijke milieustraat in Purmerend.

Hergebruik recycling
Veel spullen die zijn overgebleven worden opgehaald voor hergebruik onder andere: Kleding & schoenen gaan naar Mensen in Nood, Meubels en diversen naar Noppes, Klein materiaal naar een weggeefwinkel, Boeken naar de boekenmarkt Grote Kerk. Kerstspullen naar de RK kerk.

Mocht u zelf nog een goed doel weten voor bijvoorbeeld overgebleven baby kinderspullen speelgoed etc. Laat het dan even weten via e-mail: alex.klok@ziggo.nl Voorwaarde is dat alles zaterdagmiddag 7 september vóór 15.00 uur wordt opgehaald.

De Rommelmarkt / Bazaar vindt plaats op 7 september 2017 van 09.00 - 15.00 uur bij de Opstandingskerk aan de Graaf Willemlaan 1-3 in Monnickendam.

Bron: Protestantse Gemeente Monnickendam

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services