Het kloppend hart van Waterland
Live

Zaterdag 12 oktober wordt de blauwe Mensen in Nood kledingzak opgehaald

Gepubliceerd: Zaterdag 05 oktober 2019 12:43

Zaterdag 12 oktober wordt de blauwe Mensen in Nood kledingzak opgehaald

Foto: Protestantse Gemeente

Zaterdag 12 oktober tussen 10.00 en 12.00 uur zijn in heel Waterland weer veel vrijwilligers actief. In Marken, Monnickendam, Broek in Waterland, Ilpendam en Watergang wordt HUIS aan HUIS kleding opgehaald. Help ook dit jaar weer mee en bewaar uw kleding voor Mensen in Nood!

In Zuiderwoude (Aandammergouw 17), Uitdam (Zeedijk t.h.v. bruggetje Bijenven) en de Opstandingkerk aan de Graaf Willemlaan 1-3 kan de kleding worden gebracht. Dit kan uitsluitend op zaterdag 12 oktober tot 12.00 uur. Zuiderwoude heeft een depot bij de Familie Oosterloo (Aandammergouw 17). Hier kunt u vanaf nu al kleding brengen. Dit najaar gaat de opbrengst naar projecten van Mensen in Nood | Cordaid in Jemen. In Jemen is een grote humanitaire crisis. En voor noodhulp wereldwijd.

U ontvangt een speciale Mensen in Nood blauwe kledinginzamelingzak. (let op uw brievenbus !) Wilt u zaterdag de zak met kleding op de stoep klaarzetten? Mensen in Nood kledingactie is ook dit jaar weer mogelijk dankzij een financiƫle bijdrage van de diaconieƫn protestantse kerken.

Bron: Protestantse Gemeente

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services