Het kloppend hart van Waterland
Live

YogaWays: doe je mee met Yoga voor het goede doel?

Gepubliceerd: Zondag 03 december 2017 09:18

YogaWays: doe je mee met Yoga voor het goede doel?

Foto: YogaWays

Op zaterdag 16 december van 09:30 – 12:00 uur kan iedereen van 4 tot 80 jaar meedoen met de Kind & (Groot)Ouder yoga of een Gentle Flow Les waarvan de opbrengst volledig naar 3FM Serious Request gaat.

In de week voor Kerstmis haalt NPO 3FM samen met heel Nederland geld op om ouders en kinderen te herenigen. Wereldwijd zijn meer dan vier miljoen familieleden elkaar kwijt door een ramp of conflict. In conflictgebieden, zoals in Nigeria en de Democratische Republiek Congo, maar ook na natuurrampen, zoals in Nepal, leven miljoenen kinderen noodgedwongen gescheiden van hun ouders, broers of zussen. Met de opbrengst van 3FM Serious Request sporen Rode Kruis-hulpverleners vermiste kinderen op, herstellen ze het contact met hun familie en brengen ze hen weer thuis.

Programma Yoga voor Serious Request
Op zaterdag 16 december tussen 09:30 en 12:00 uur kan je 3 verschillende Yoga lessen volgen:
* 09:30 – 10:30 uur Kind & (groot)ouder Yoga (kleuters t/m groep 3 + volwassene)
* 11:00 – 12:00 uur Kind & (groot)ouder Yoga (vanaf groep4 + volwassene)
Voor de gelegenheid ontwikkelt kinderyoga docente Angela de Rie twee bijzondere yogalessen voor (groot)ouder en kind. Terwijl je samen met de houdingen speelt, word je gelijk ook vertrouwd gemaakt met de meer mindfulle en meditatieve kant van yoga.

* 10:00 – 11:15 uur 15 tot 80 jaar | Gentle Flow Yoga
In deze Gentle Flow Yoga les neemt Ingvild van YogaWays je mee door een rustige flow van yoga houdingen met de focus op de samenwerking tussen ademhaling en beweging. De les is toegankelijk voor alle niveaus en elk level van ervaring.

Meedoen & doneren
Iedereen is welkom om mee te doen met deze lessen. Het enige wat we vragen is om voor aanvang van de les waaraan je deelneemt een donatie te doen in de donatie bus die klaarstaat in de foyer van De Bolder. Hoeveel je wil doneren bepaal je zelf. Na afloop zullen de donatie worden geteld en gestort worden op Giro 661. Reserveer je plekje door een mail met je naam en de gewenste les te sturen naar: Info@Yogaways.nl

Bron: YogaWays

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services