Het kloppend hart van Waterland
Live

Yoga voor Serious Request in De Bolder levert 481 euro op

Gepubliceerd: Zondag 17 december 2017 09:04

Yoga voor Serious Request in De Bolder levert 481 euro op

Foto: Omroep PIM

Zaterdag 16 december kon iedereen van 4 tot 80 jaar meedoen met verschillende soorten yoga in De Bolder om daarmee geld op te halen voor de NPO 3FM actie Serious Request. De actie leverde 481 euro op!

In de week voor Kerstmis haalt NPO 3FM samen met heel Nederland geld op om ouders en kinderen te herenigen. Wereldwijd zijn meer dan vier miljoen familieleden elkaar kwijt door een ramp of conflict. In conflictgebieden, zoals in Nigeria en de Democratische Republiek Congo, maar ook na natuurrampen, zoals in Nepal, leven miljoenen kinderen noodgedwongen gescheiden van hun ouders, broers of zussen. Met de opbrengst van 3FM Serious Request sporen Rode Kruis-hulpverleners vermiste kinderen op, herstellen ze het contact met hun familie en brengen ze hen weer thuis.

Ingvild Molenaar van YogaWays organiseerde samen met kinderyoga docente Angela de Rie net als vorig jaar een yoga-ochtend voor Serious Request. Deelnemers aan de actie werd gevraagd om vooraf een donatie te doen in de donatiebus in de foyer van De Bolder. De animo voor de actie was groot en aan het eind van de ochtend kon de organisatie bekend maken dat er maar liefst 481 euro was opgehaald die volledig ten goede komt aan Serious Request.


Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services