Het kloppend hart van Waterland
Live

Word Stadsgids bij Stadsgidsen Monnickendam!

Gepubliceerd: Woensdag 03 april 2019 12:34

Word Stadsgids bij Stadsgidsen Monnickendam!

Foto: Stadsgidsen Monnickendam

Vind je de geschiedenis van Monnickendam leuk en interessant? Zou je het leuk vinden om andere mensen daarover te vertellen en de stad te laten zien? Dan is er nu een unieke kans, want in seizoen 2019-2020 wil ‘Stadsgidsen Monnickendam’ nieuwe stadsgidsen gaan opleiden.

We nodigen iedereen uit die hiervoor belangstelling heeft om te solliciteren naar deze functie. Met kandidaten zal een gesprek worden gevoerd om de geschiktheid te bepalen. In seizoen 2019-2020 volgen kandidaat-stadsgidsen een opleidingstraject. De opleiding wordt afgerond in juni 2020.

Korte taakomschrijving
Stadsgidsen geven historische rondleidingen door Monnickendam aan groepen bezoekers van meestal ongeveer 13 personen. Per jaar gaat het om ongeveer 10 rondleidingen. De stadsgidsen verzorgen ook themarondleidingen. Het ontwikkelen hiervan behoort ook tot de taken van de stadsgids. Als je meerdere talen spreekt is dat een pré. Bij reactie op deze advertentie zal nadere informatie worden toegestuurd.

Als nieuwe stadsgids ga je deel uitmaken van een groep mensen die enthousiast is om de geschiedenis van onze stad door te geven. Belangstellenden kunnen zich tot 17 april 2019 aanmelden op emailadres horjus4@gmail.com.


Bron: Stadsgidsen Monnickendam

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services