Het kloppend hart van Waterland
Live

Woningbouwplannen op locatie De Regenboog Monnickendam

Gepubliceerd: Zaterdag 17 juni 2017 16:34

Woningbouwplannen op locatie De Regenboog Monnickendam

De locatie van de voormalige Regenboog school in Monnickendam is één van de locaties die is opgenomen op het woningbouwprogramma van de gemeente Waterland. Het terrein en de bebouwing aan de Bernhardlaan 23 zijn nu in gebruik van basisschool De Verwondering. De ontwikkelaar wil op deze locatie een appartementencomplex realiseren.

Inspraak stedenbouwkundig programma van eisen
Voor de woningbouwlocatie is een stedenbouwkundig programma van eisen (SPvE) opgesteld, waarin de uitgangspunten voor de omgeving en de bebouwing staan omschreven. Voordat de gemeenteraad een definitief besluit neemt over het SPvE, stellen wij u graag in de gelegenheid om deze te raadplegen en uw reactie hierop te geven.

U kunt het concept SPvE vanaf 16 juni 2017 vinden op onze pagina Projecten en plannen of inzien op het gemeentehuis. U inspraak reactie kunt u aan on s e-mailen, opsturen of persoonlijk overbrengen tijdens de inspraakavond.
Inspraakavond

Op 11 juli 2017 bent u welkom op onze inloopavond in het gemeentehuis. U kunt tussen 19:00 en 20:30 uur binnenlopen op het tijdstip dat het u het beste uitkomt. Op deze manier kunt u op uw eigen tempo de plannen bekijken, vragen stellen en uw reactie geven.

Bron: gemeente Waterland

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services