Het kloppend hart van Waterland
Live

Wie wordt de Waterlandse Maestro 2023?

Gepubliceerd: Zondag 12 maart 2023 13:15

Wie wordt de Waterlandse Maestro 2023?

Foto: Olympia Con Brio

Op zaterdag 22 april organiseert fanfare Olympia/Con Brio wederom een Waterlandse versie van het bekende televisieprogramma Maestro. Wie gaat er 22 april vandoor met het gouden dirigeerstokje?! Is het Simon de politicus, Herman van Kreatiek, Alexander de dominee of toch Ed de stadsgids?

In 2018 organiseerde Olympia/Con Brio ter ere van haar 120-jarig bestaan een eerste Waterlandse versie van Maestro. Toen wist uiteindelijk Jan de Kapper het felbegeerde gouden dirigeerstokje in de wacht te slepen.  Wie er in 2023 gaat winnen is natuurlijk de grote vraag...

Op 22 april zal de fanfare en de slagwerkgroep niet alleen geleid worden door de vaste dirigent, maar ook zullen de 4 bekende Monnickendammers allen een stuk dirigeren met de fanfare en slagwerkgroep, waarna een jury zal bepalen wie van de vier heren zich de Waterlandse Maestro mag noemen.

U bent allen van harte welkom om het concert bij te wonen. Dit vindt plaats op zaterdag 22 april om 20.00 uur in de Opstandingskerk aan de Graaf Willemlaan 1 in Monnickendam.

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services