Het kloppend hart van Waterland
Live

Werkgroep Kerk naar Buiten organiseert Dienst met Belangstellenden: “Als het leven soms pijn doet”

Gepubliceerd: Vrijdag 14 februari 2020 11:58

Werkgroep Kerk naar Buiten organiseert Dienst met Belangstellenden: “Als het leven soms pijn doet”

Foto: Anthem Amstelveen

De werkgroep Kerk naar Buiten van de Protestantse Gemeente Monnickendam organiseert op zondag 16 februari om 19:00 een Dienst met Belangstellenden in de Opstandingskerk aan de Graaf Willemlaan 1 in Monnickendam. Ds. Martijn Rutgers zal vertellen over het thema “Als het leven soms pijn doet”.

De voorganger in de komende Dienst met Belangstellenden is ds. Martijn Rutgers, voorganger van Oase voor Nieuw-West in Amsterdam. Voordat hij actief werd als predikant in Amsterdam heeft hij rechten gestudeerd en is hij als publieksvoorlichter bij het ministerie van Justitie werkzaam geweest. Tevens is hij manager geweest van de Shelter, een christelijk jeugdhostel in Amsterdam.

Muzikale medewerking zal worden verleend door het koor Anthem uit Amstelveen. Dit koor, bestaande uit 16 jonge leden, verleent regelmatig haar medewerking aan kerkdiensten en geeft zelf ook enkele concerten per jaar. In kerkelijke kringen in en rond Amsterdam zijn ze graag geziene gasten, en binnenkort krijgt u de kans om van hen te genieten in Monnickendam. We zien u graag op zondagavond 16 februari!

 

Bron: Protestantse Gemeente Monnickendam

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services