Het kloppend hart van Waterland
Live

Waterlandsmuseum De Speeltoren viert eerste lustrum op 31 augustus

Gepubliceerd: Dinsdag 22 augustus 2017 14:48

Waterlandsmuseum De Speeltoren viert eerste lustrum op 31 augustus

Foto: Waterlandsmuseum De Speeltoren

31 augustus 2017 viert Waterlandsmuseum De Speeltoren haar eerste lustrum. De gehele dag zal in het teken staan van allerlei festiviteiten.

Het museum nieuwe stijl werd op 31 augustus precies vijf jaar geleden geopend door de Commissaris van de Koning in Noord Holland de heer Remkes. Sindsdien is de waardering voor het museum altijd overweldigend gebleken en stijgen de bezoekcijfers nog steeds. Er passeerden al ruim 37.000 bezoekers uit binnen- en buitenland de poorten.

Op 31 augustus 2017 zijn er meerdere activiteiten gepland om dit heuglijke feit te vieren. Overdag zijn alle kinderen van Waterland welkom in het museum om versieringen te maken, slingers, kunstbloemen etc. om daarmee het jarige museum te versieren. Er is taart, limonade en ander lekkers. Er komt ook een wedstrijd wie de mooiste tekening maakt van ons museum of van Monnickendam en Waterland. Die tekeningen kunnen t/m zondag 3 september ingeleverd worden met naam, leeftijd en adres.

In de avond is er een feestelijk programma van 19.30 tot 23 uur. Eerst is er een rondje waarbij de ┬┤jarige┬┤ gefeliciteerd kan worden en we na een korte terugblik het glas heffen. Daarna gaan we gezellig door met kleine muziekoptredens, met taart, hapjes en drankjes. Iedereen die het museum een warm hart toedraagt is welkom, vrijwilligers, vrienden, trouwe bezoekers, exposanten, bruikleengevers en alle inwoners van Waterland die nog nooit binnen waren.

De toegang is de hele dag gratis voor iedereen.

Bron: Waterlandsmuseum De Speeltoren

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services