Het kloppend hart van Waterland
Live

Waterlandse Zaken op zondag

Gepubliceerd: Donderdag 07 december 2017 09:26

Waterlandse Zaken op zondag

Foto: Omroep PIM

Zondag aanstaande, op 10 december om 11:30u, zendt Omroep PIM Waterlandse Zaken uit. Waterlandse Zaken is hét programma voor ondernemers in Waterland, gepresenteerd door Patty de Jong en Bert Schalkwijk. Deze zondag schuiven de ondernemers Willem Slot en Miriam Rozenga aan tafel. Willem vertelt het verhaal hoe hij helemaal is opgeklommen tot directeur/eigenaar van het Van Geemen, waar hij ooit als hulpje begon. Miriam heeft Coffee & Cacao overgenomen en vertelt over de kunst van chocolaterie.

De andere gasten aan tafel zijn gelieerd aan het dierenleven. Maarten Frankenhuis, voormalig directeur van Artis en wetenschapper, vertelt over de relaties tussen dieren en mensen, en geeft leuke anekdotes over de overeenkomsten. Iris Kuethe werkt als dierenverzorgster in Artis, en was Amsterdammer van het Jaar, voor haar inzet voor het Kinderbeestfeest. Hierbij worden jaarlijks ongeneeslijk zieke kinderen (of kinderen met een beperking) uitgenodigd voor een speciale en exclusieve avond in Artis.

De gesprekken worden muzikaal omlijst door gitarist Jan Wouter Oostenrijk en een van zijn leerlingen Gio Nijenhuis. Het is het tweede seizoen van Waterlandse Zaken, dat nu wordt uitgezonden vanuit Brasserie De Waegh in het hart van Monnickendam. Deze uitzending is semi-live. Het is eerder opgenomen en wordt integraal uitgezonden.

Eerdere uitzendingen van Waterlandse Zaken zijn terug te zien op www.waterlandsezaken.nl.Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services