Het kloppend hart van Waterland
Live

Waterlandse Zaken op locatie bij Huiberts BV

Gepubliceerd: Donderdag 08 november 2018 16:15

Waterlandse Zaken op locatie bij Huiberts BV

Foto: Omroep PIM

Na twee seizoenen op een vaste locatie (eerste jaar Beuqz en tweede jaar De Waegh) gaat dit seizoen Waterlandse Zaken op locatie bij ondernemers. En niet meer op zondag maar op zaterdagavond. Prime time, van 20.00-22.00 uur. De eerste Waterlandse Zaken is in Katwoude. Centraal staat Aannemings- en Machineverhuurbedrijf Huiberts BV.

Aan tafel zitten het eerste uur naast Kees Huiberts twee andere ondernemers. Julian Oosterloo van Sako Juwelier en Steven Leek van de Irene Hoeve. Na een muzikale onderbreking live verzorgd door de Honky Tonk Men (de Katwoudenaar Bert Boot en band) is er een tafelwissel. Aan tafel komen dan naast Kees Huiberts zijn zus en ondernemer Mariette Huiberts, van IJssalon Willem Honingh en pastor Henk Bak.

De tafelgesprekken met presentatoren Patty de Jong en Wouter Terpstra worden afgewisseld met muziek van Honky Tonk Men, met nieuws en een pubquiz. Aan de pubquiz kan iedereen die aanwezig is meedoen. Publiek is van harte welkom. Aanmelden kan via email: waterlandsezaken@omroep-pim.nl.

Eerdere uitzendingen van Waterlandse Zaken zijn terug te zien op www.omroep-pim.nl.
 

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services