Het kloppend hart van Waterland
Live

Waterlandse Zaken in het teken van geld; hoe krijg je het en waar geef je het aan uit?

Gepubliceerd: Dinsdag 30 januari 2018 20:33

Waterlandse Zaken in het teken van geld; hoe krijg je het en waar geef je het aan uit?

Foto: Omroep PIM

Op zondag 4 februari om 11.30 uur zendt Omroep PIM weer een nieuwe editie van Waterlandse Zaken uit, vanuit De Waegh in Monnickendam.

Patty de Jong en Wouter Terpstra praten met de tafelgenoten over geldzaken. Aan tafel zitten ondernemers Cindy Koomen van Hoekstra en Van Eck en Chris Schaatsbergen van Credion. De thema’s zijn (zakelijke) dienstverlening, financiële zaken als hoe kom je aan geld bij het starten of uitbreiden van een onderneming of het kopen van een huis? Maar geld speelt ook een rol als je gaat trouwen en daarvoor schuift Liliane Spijkers, trouwambtenaar en eigenaresse van trouwlocatie Het Paard van Marken aan tafel. En goede doelen hebben ook altijd geld nodig. Erin Bouwen van Stichting WeDo weet daar alles van. Zij is met drie andere vrouwen uit Zuiderwoude in de bres gesprongen voor vluchtelingen die in Griekenland aankwamen (of aanspoelden).

Er is ook weer live muziek en ditmaal van Anton Titsing (toetsenist) met zangeres (voormalig pupil van Anton) Leanne Frankenberg.

De uitzending is eerder opgenomen, semi-live dus.

Eerdere uitzendingen van Waterlandse Zaken zijn terug te zien op www.waterlandsezaken.nl.


Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services