Het kloppend hart van Waterland
Live

Waterlandse jongeren genieten in Wormerveer van Schiet Spektakel Waterland

Gepubliceerd: Woensdag 02 februari 2022 17:28

Waterlandse jongeren genieten in Wormerveer van Schiet Spektakel Waterland

Foto: Omroep PIM

Ruim 50 jongeren uit de gemeente Waterland zijn afgelopen weekend naar Wormerveer afgereisd. Op uitnodiging van jongerenwerker Jerome konden de jongeren daar gratis deelnemen aan een potje paintball. De middag was een initiatief van Sociaal Cultureel Centrum De Bolder, Noord-Holland Actief & Team Sportservice Zaanstreek-Waterland.

Doordat de organisatie een aantal fondsen had aangeschreven was het mogelijk om de middag kosteloos te organiseren. Vooraf konden jongeren in de leeftijd 16 t/m 25 jaar zich aanmelden en dat deden zij in grote getale. Per fiets, scooter, auto of trein reisden de jongeren naar Wormerveer.

Doel van de middag was jongeren een leuke activiteit bezorgen maar daarnaast ook een stukje "socializen". Natuurlijk onderling, maar ook met jongerenwerker Jerome, buurtsportcoach Rachel en buitengewoon opsporingsambtenaar (BOA) Chris die aanwezig was omdat hij er ook voor de jeugd is.

Wat leeft er onder de jeugd? Waar hebben ze behoefte aan? Om antwoord op die vragen te krijgen zul je eerst met elkaar in contact moeten komen en hoe leuk is het als dat kan in combinatie met een potje paintball? Juist in de leeftijd waarin de jeugd zich bevindt wil je de wereld verkennen, nieuwe mensen ontmoeten en je grenzen ontdekken en met de huidige coronamaatregelen is dat niet altijd even makkelijk.

De komende tijd staan er meer activiteiten voor de jeugd op het programma. Hoe dat er uit komt te zien zal t.z.t. via jongerenwerker Jerome of Rachel van Team Sportservice Zaanstreek-Waterland bekendgemaakt worden.

 

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services