Het kloppend hart van Waterland
Live

WaterlandBeraad over provinciale Omgevingsvisie

Gepubliceerd: Zondag 21 oktober 2018 08:49

WaterlandBeraad over provinciale Omgevingsvisie

Op donderdagavond 1 november organiseert de Stichting Behoud Waterland (SBW) in Monnickendam een WaterlandBeraad met Statenleden over de provinciale Omgevingsvisie.

Op deze openbare informatie- en discussieavond worden de toekomstplannen van de provincie voor de fysieke leefomgeving in Noord-Holland besproken. Provinciale Staten stelen deze visie medio november vast. De SBW is kritisch op de voorgenomen verzwakking van de bescherming van waardevol landschap.

Aan het WaterlandBeraad wordt deelgenomen door vier Statenleden: Amélie Strens van D66, Nico Papineau Salm van de PvdA, Wilma van Andel van het CDA en Fred Kramer van GroenLinks. Zij gaan met elkaar en met de aanwezigen in de zaal in gesprek over het provinciale plan.


De informatie- en discussieavond vindt plaats in het Weeshuis in Monnickendam (Weezenland 16), en duurt van 20.00 tot 22.00 uur. Iedereen is van harte welkom. De toegang is gratis. Op de website van de SBW (www.stichtingbehoudwaterland.nl) is verdere informatie te vinden over de provinciale Omgevingsvisie.
 
Bron: Stichting Behoud Waterland

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services