Het kloppend hart van Waterland
Live

Wandel jij mee op zaterdag 3 juli?

Woensdag 16 juni 2021 22:06

Wandel jij mee op zaterdag 3 juli?

Foto: Protestantse Gemeente Monnickendam

Alexander Noordijk, de nieuwe dominee van de Protestantse Gemeente Monnickendam, nodigt een ieder uit om op zaterdag 3 juli mee te wandelen op een spirituele route door Monnickendam.

Alexander Noordijk: "Samen – jong en ouder – rustplekken ontdekken in en rondom ons prachtige stadje Monnickendam. Een spirituele route die speciaal bedacht is door de Santiago Students. Studenten die spirituele wandelroutes uitstippelen voor een ieder die fit wil blijven zowel lichamelijk als geestelijk. Een App wijst je de weg, en voor degene die geen mobiele telefoon heeft hebben we een uitgeprinte route klaarliggen. We wandelen in koppels van twee aan de hand van een uitgestippelde route van ongeveer een uur, afgewisseld met diverse opdrachten en vragen."

Starten kan zaterdag 3 juli vanaf 10.00 uur en alles is coronaproof. Je doet deze wandeling in groepjes van twee personen (of meer uit één huishouden). Deze wandeling is speciaal gemaakt voor jong en ouder en is ook leuk om eventueel in gezinsverband te doen of wellicht gekoppeld te worden met een persoon die je nog niet zo goed kent. De start en finish is bij de Grote Kerk.

Wil je mee wandelen? Geef je op bij ds. Alexander Noordijk via a.noordijk@protestantsekerk.nl.

Bron: Protestantse Gemeente Monnickendam

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services