Het kloppend hart van Waterland
Live

Vrijwilligers Stichting Promotie Waterland op bedrijfsbezoek bij Locatie Landwater Events

Gepubliceerd: Maandag 30 oktober 2017 12:40

Vrijwilligers Stichting Promotie Waterland op bedrijfsbezoek bij Locatie Landwater Events

Foto: Stichting Promotie Waterland

In oktober ging een aantal vrijwilligers van Stichting Promotie Waterland (SPW) op bedrijfsbezoek bij Landwater Events in Monnickendam.

De vrijwilligers werden met verse koffie en wat lekkers welkom geheten door Marc Schuurman, eigenaar van Landwater Events. Een zeiler in hart en nieren, maar ook een organisator pur sang voor allerlei activiteiten, zeker op het water. Met enthousiasme vertelde hij over de activiteiten van Landwater Events.

Vergaderen
De locatie is te huur voor evenementen zoals feesten en partijen, voor vergaderingen of andere bijeenkomsten. Landwater Events beschikt over een grote keuken waar heerlijkse verse gerechten worden bereid. De dienstverlening is top en alle medewerkers zijn enthousiaste zeilliefhebbers.

Zeilen tot je nat bent
Bij de zeilschool kan men vanaf 6 jaar terecht voor zeil- of surfles. In de zomer biedt Zeilschool Waterland zowel interne als externe zeilkampen aan. Er worden SUP lessen gegeven, en lessen in grotere boten. Daarnaast kan men terecht voor de huur van zeilboten, surfplanken, SUP boards en motorboten. Kortom, een ware belevenis voor waterratten.

Combinatie vergaderen en zeilen
Na het vergaderen nog iets leuks doen? Suggesties zijn er volop. Bijvoorbeeld een zeilboot met schipper. Er zijn nog veel meer mogelijkheden.

De vrijwilligers van SPW hebben mogen zien, horen, voelen en proeven wat Landwater Events allemaal te bieden heeft en zijn erg enthousiast om toeristen vanuit het Informatiepunt Waterland hiernaar door te verwijzen. Locatie Waterland Events heeft ons echt verrast!

Over Stichting Promotie Waterland
Onder de slogan ‘Waterland laat je verrassen’ is Stichting Promotie Waterland sinds 2010 actief in het verwezenlijken van het algemene doel om meer mensen in Waterland te laten recreëren en ervoor te zorgen dat zij langer blijven en vaker terugkomen. De activiteiten van de SPW zijn gericht op drie doelgroepen: inwoners, ondernemers en toeristen. De stichting heeft Informatiepunten in Monnickendam en Marken.

Bron: Stichting Promotie Waterland

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services