Het kloppend hart van Waterland
Live

Voorjaarsconcert Olympia / Con Brio belooft weer spektakel te worden

Gepubliceerd: Maandag 11 maart 2019 10:20

Voorjaarsconcert Olympia / Con Brio belooft weer spektakel te worden

Foto: Omroep PIM

Muziekvereniging Olympia / Con Brio geeft zaterdagavond 23 maart 2019 om 19:30 uur het jaarlijks voorjaarsconcert in de Opstandingskerk (Graaf Willemlaan 1) te Monnickendam.

Na het grote succes met ons Maestro-concert vorig hebben we opnieuw een spetterend programma voor u in elkaar gezet. In een samenwerking met koor “the Happy Flower Singers” kunnen we u wel beloven dat u oren en ogen te kort komt.

 

Naast het opleidingsorkest, wat enorm gegroeid is het afgelopen jaar, zal het fanfare en de slagwerkgroep de samenwerking met het koor aangaan. Bereid u voor op naast een aantal meezingers, ook een paar echte “gouwe ouwe”. In deze “Music was my first love” editie van ons voorjaarsconcert zullen ook een paar compleet onbekenden meewerken aan een bijzondere opening van de avond.

 

Als afsluiter nodigen we u van harte uit voor een drankje waarbij u kunt genieten van de gezellige achtergrondmuziek van ons Gouwzeekapel.

 

Het zal zoals beloofd een heel afwisselende avond worden, wij hopen u dan ook te ontmoeten, neem gerust vrienden, familie en buren mee. De entree is gratis.

 

Bron: Muziekvereniging Olympia /  Con Brio

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services