Het kloppend hart van Waterland
Live

Voor één dag een echte superheld bij SuperHeroRun

Gepubliceerd: Vrijdag 07 februari 2020 12:00

Voor één dag een echte superheld bij SuperHeroRun

Foto: elefunds

Op zondag 7 juni 2020 vindt in Haarlemmermeer de allereerste editie van de SuperHeroRun plaats. Superhelden gaan samen met hun sidekicks door de modder voor kwetsbare kinderen in Nederland.

SuperHeroRun
De SuperHeroRun is een speciale editie van Mud Masters. Het is geen wedstrijd maar een family obstacle run voor superhelden en hun sidekicks. Tijdens deze heldendag trotseren de teams in superhelden outfits samen het modderige landschap vol hindernissen en uitdagende obstakels. Er is een stormbaan van 3 en 5 kilometer. De hindernissen bestaan onder andere uit houten klimtoestellen, een spectaculaire 5 meter hoge glijbaan en natuurlijk heel veel modder. Om ervoor te zorgen dat alle superhelden moe maar voldaan over de finish komen, zijn er hindernissen voor iedereen.

Geld inzamelen voor kwetsbare kinderen
Omdat superhelden altijd bereid zijn hun eigen leven op het spel te zetten om anderen te helpen, hebben de deelnemers een speciale missie. Ze gaan proberen om zoveel mogelijk geld op te halen voor kwetsbare kinderen in Nederland. Het goede doel dat gericht mogen ze zelf kiezen.
Aan de SuperHeroRun mag iedereen vanaf 6 jaar meedoen. Er kan gekozen worden uit een afstand van 3 kilometer en van 5 kilometer. Meer informatie: www.superherorun.nl.

 

 

 

Bron: SuperHeroRun

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services