Het kloppend hart van Waterland
Live

Vintage Brands kledingverkoop voor stichting God in Action

Gepubliceerd: Woensdag 07 juli 2021 21:15

Vintage Brands kledingverkoop voor stichting God in Action

Maandagavond 5 juli vanaf 18.00 was er een kledingverkoop in het pand naast de Vintage Brands winkel in Monnickendam. Het was een komen en gaan van vrouwen. De opbrengst was bestemd voor de stichting God in Action, die zich inzet voor de zwakkeren in de samenleving in Armenië.

De meesten liepen het pand weer uit met een aangeschaft kledingstuk. Dat is ook niet zo vreemd want er was een eenheidsprijs van 5 euro per kledingstuk. En er zaten pareltjes tussen.

De opbrengst van deze avond is bestemd voor een goed doel. De eigenaresse van Vintage Brands, Babette Schellekens, heeft deze actie opgezet. Een vriendin van haar is in Armenië geboren en woont inmiddels alweer 22 jaar in Monnickendam. Zij is actief voor de stichting God in Action, een organisatie die zich inzet voor de zwakkeren in de samenleving in Armenië. Op dit moment is er een project opgezet om kinderen met een beperking te helpen met oefenmateriaal. De opbrengst van deze avond gaat daar naar toe.

Omroep PIM sprak tussen de drukte door even met met Babette en haar vriendin Angela Afrinyan. Angela is erg blij dat Babette deze actie heeft opgezet zodat ze haar geboorteland kan ondersteunen met het project.

 

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services