Het kloppend hart van Waterland
Live

Veel plezier tijdens de Herfstspektakels

Gepubliceerd: Vrijdag 25 oktober 2019 12:27

Veel plezier tijdens de Herfstspektakels

Foto: Sportservice Zaanstreek-Waterland

In de Herfstvakantie heeft Team Sportservice Zaanstreek-Waterland twee geslaagde activiteiten georganiseerd. Ruim 100 kinderen hebben deelgenomen aan het Zwem- en/of Sportspektakel.

Zwemspektakel
Veel enthousiaste kinderen maar ook ouders keken terug op een geslaagde zwemmiddag. “Ik leek wel een dolfijn zo makkelijk zwom ik de route onder water” was een opmerking van één van de deelnemers. Tijdens het Zwemspektakel konden kinderen in bezit van een A-diploma deelnemen aan waterbasketbal, over de loopmat rennen, materiaal opduiken, routes onderwater zwemmen, door een gat duiken en vrij zwemmen. Veel kinderen verlieten het Sportfondsenbad dan ook met een brede glimlach.

Sportspektakel

Deelnemende kinderen kregen een clinic basketbal van The Monks en een clinic schermen van En Cavant, waarbij ze spelenderwijs de technieken en skills van het schermen beoefenden. Daarnaast konden de kinderen klimmen, klauteren en rennen op de stormbaan en was er een pannaveldje om hun voetbalskills te showen. Al met al was er genoeg te doen. Na de activiteit dropen de zweetdruppels van het gezicht en liepen een aantal kinderen aardig rood aan vanwege het vele bewegen, maar ook door de schermmasker.

 

Naast het sporten werd er ook aandacht besteed aan het JeugdFonds Sport & Cultuur. Deelname was gratis, maar de deelnemers konden vrijblijvend een bedrag doneren aan het JeugdFonds Sport & Cultuur. “Dit geld is voor kinderen die anders niet kunnen sporten, ook zij moeten sporten. Want sport is leuk!” zei een enthousiaste deelnemer.


Wij van Team Sportservice hebben erg genoten van het enthousiasme, doorzettingsvermogen en blijdschap van alle kinderen. In de kerstvakantie staat er weer een activiteit op het programma, hopelijk tot dan!

 

Bron: Sportservice Zaanstreek-Waterland

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services