Het kloppend hart van Waterland
Live

Vaarexcursie voor fotografen: het Ilperveld in de vroege morgen

Gepubliceerd: Vrijdag 28 april 2023 18:14

Vaarexcursie voor fotografen: het Ilperveld in de vroege morgen

Foto: Angelique Siegmund 1

Stap samen met andere enthousiaste (amateur) fotografen zondagmorgen 14 mei in de fluisterboot van Landschap Noord-Holland. Vaar tussen de vele eilandjes door van het fraaie Ilperveld, ten noorden van Amsterdam. De schipper en de gids geven je volop de gelegenheid om prachtige natuur- en landschapsfoto’s te maken.

Natuurfoto’s vanaf het water
Het voorjaar is een prachtige tijd om de ontluikende natuur in het Ilperveld te fotograferen. Ga op ontdekkingstocht tijdens deze foto-vaarexcursie door het mooie Ilperveld. De vrijwilligers van Landschap Noord-Holland brengen je naar de meest fotogenieke plekjes en wijzen je op de bijzonderheden in het veld. Zo kan je zelf de flora en fauna vastleggen, van macro-opnamen tot geweldige landschapsfoto’s, luchten en panorama’s. Zowel op het water als op het land wordt er ruim aandacht geschonken aan alle aspecten van de natuurfotografie.


Vroeg op voor het mooie licht
Onderweg ga je aan wal op een van de eilandjes om ook daar mooie plaatjes te schieten. De vrijwilligers kunnen je desgewenst bijstaan en tips geven bij het maken van de opnames. Het tijdstip van vertrek is vroeg omdat dan de lichtval en de kans op het zien en ontdekken van bijzondere flora en fauna het grootst is. Graag vanaf 6:30 uur verzamelen. Trek waterdichte schoenen of laarzen aan en extra warme (regen)kleding en neem je camera en desgewenst verrekijker mee.Honden zijn in het Ilperveld niet toegestaan.

Wanneer: Zondag 14 mei van 07:00 tot 09:00 uur.
Verzamelen: Bezoekerscentrum Ilperveld, Kanaaldijk 32A, 1121 NX Landsmeer.

Zin om mee te gaan? Reserveer een plek aan boord op www.gaatumee.nl
 

Bron: Landschap Noord-Holland


Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services