Het kloppend hart van Waterland
Live

Uw inbreng voor definitief ontwerp 'landmark Galgeriet'

Gepubliceerd: Dinsdag 06 oktober 2020 17:26

Uw inbreng voor definitief ontwerp 'landmark Galgeriet'

Foto: Gemeente Waterland

Voor de woningbouw aan het Galgeriet is de gemeente Waterland op dit moment bezig met het ontwerp van de woningen fase 3. Vier architecten hebben hun schetsontwerpen afgelopen vrijdag gepresenteerd aan de adviescommissie. Uiteindelijk zal de beoordelingscommissie op 9 oktober een besluit nemen welke schetsontwerp uitgewerkt zal worden als definitief ontwerp.

Van presentaties van de vier schetsontwerpen zijn filmpjes gemaakt welke te vinden zijn op onze website onder de button Galgeriet. In de filmpjes is te zien hoe de ontwerpen er van alle kanten en van binnen uitzien.

Wil je nog wat meegeven aan het beoordelingsteam? Dan kun je dat doorgeven via galgeriet@waterland.nl. Dit zal dan worden meegenomen bij de definitieve beslissing voor het ontwerp.

In de laatste nieuwsbrief, nummer 18, vindt u informatie over fase 1, woningen die meer op de binnenstad geori├źnteerd zijn. De nieuwsbrief zal deze week alleen in Monnickendam worden verspreid, ligt in het gemeentehuis en staat op de website https://www.waterland.nl/project/het-galgeriet-monnickendam.

De vier presentaties zijn hier te bekijken:
- Ontwerp: Scheepvaarthuis - ZECC Architecten

 

Bron: Gemeente Waterland

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services