Het kloppend hart van Waterland
Live

Unieke basketball-wedstrijd Nationale team Defensie tegen The Monks

Gepubliceerd: Vrijdag 28 augustus 2015 13:31

Donderdagavond 3 september a.s. bezoekt de Nationale Militaire Equipe Basketbal Monnickendam om een wedstrijd te spelen tegen The Monks. Het is de kickoff van het 45-jarig bestaan van basketbalvereniging the Monks in Monnickendam.

Basketbal-vereniging The Monks bestaat in het seizoen 2015-2016 45 jaar. In 1971 is de club opgericht. Dit seizoen wordt met een spectaculaire wedstrijd geopend: de nationale militaire equipe, de beste basketballers van Defensie, komen op bezoek om te spelen tegen de beste spelers van The Monks.

Voorafgaand aan de wedstrijd geven de militairen een clinic voor de jongere spelers. De wedstrijd vindt plaats in Sporthal ’t Spil. Aanvang is 20.00 uur. Toegang is gratis. Met deze feestelijke avond wordt het lustrumseizoen geopend.

Basketbal-vereniging The Monks heeft nog plaats voor nieuwe spelers in alle teams. Jongens en meisjes vanaf 8 jaar kunnen meedoen. Kom eens langs bij een training en kijk of het wat voor je is. De jeugdteams U12 en U14 trainen op dinsdag en donderdagavond van 17.30 tot 18.45.

Voor meer info over de wedstrijd op 3 september: Fred Omvlee, 0653441895 of fred@themonks.nl 
Link: http://www.themonks.nl/basketball-wedstrijd-nationale-team-defensie-tegen-the-monks/#more-182

Bron: Basketbalvereniging The Monks

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services