Het kloppend hart van Waterland
Live

Uitverkochte Ontmoet Ons in De Bolder

Gepubliceerd: Donderdag 09 november 2023 14:09

Uitverkochte Ontmoet Ons in De Bolder

Foto: Ria Houweling

In de grote zaal van De Bolder in Monnickendam waren lange tafels opgesteld en deze waren mooi opgemaakt. Dat het een geslaagde avond zou worden was nu al merkbaar. Vanuit de keuken kon je de heerlijke geuren van deze editie van "Ontmoet Ons" al ruiken.

Bij deze editie van Ontmoet Ons kookten Turkse vluchtelingen. Vanaf 09.00 uur waren zij al in de keuken van De Bolder te vinden. Er hadden zich al 90 eters aangemeld, dus dat vergt wel enige voorbereiding. Maar er waren meerdere vrijwilligers die hielpen.

Marjan de Klerk van Vluchtelingenwerk Waterland vertelde dat er zelfs mensen op de wachtlijst staan. Bij de edities van Ontmoet Ons komen vele trouwe gasten, maar er komen ook weer andere nieuwsgierige Waterlanders. Het is een bijzonder evenement, want naast dat je kennismaakt met een andere keuken kun je de vluchtelingen ook ontmoeten. 

Op het podium gebeurde ook het een en ander. Kinderen hadden prachtige traditionele kleding aan en deze werd geshowd. Later op de avond werd er een poppenschimmenspel opgevoerd. Al met al dus wederom een succesvolle avond van Ontmoet Ons welke inmiddels al 10 jaar wordt georganiseerd.

Bron: Sociaal Cultureel Centrum De Bolder / Foto's: Ria Houweling

 

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services