Het kloppend hart van Waterland
Live

Uitreiking Ondernemersprijs vanavond LIVE bij PIM

Gepubliceerd: Vrijdag 04 januari 2019 15:57

Uitreiking Ondernemersprijs vanavond LIVE bij PIM

Foto: Omroep PIM

Vanavond kunt u vanaf 20.00 uur LIVE bij PIM kijken naar de uitreiking van de Ondernemersprijs 2018.

Uit de vele aanmeldingen voor de ‘Waterlandse Ondernemersprijs 2018’ van Ondernemend Waterland (OW) in samenwerking met Gemeente Waterland, zijn op woensdag 28 november door de jury de genomineerden bepaald. Dit jaar zijn dat Jan Peter Valk van Fysiotherapie Ooster Ee, Eelke Veltman van Bril & Lens en Bertus Wolters van Cafetaria De Verkeerde Wereld.

Tot en met 16 december kon er door iedereen gestemd worden wie van de drie genomineerden het verdient de uiteindelijke winnaar van de ‘Waterlandse Ondernemersprijs 2018’ te worden. De jury heeft in de stemperiode ook een bezoek gebracht aan de genomineerden om nader kennis te maken en een juist oordeel te kunnen vormen.

Ondernemend Waterland organiseert vanavond haar Nieuwjaarsreceptie. Onderdeel van de Nieuwjaarsreceptie is de uitreiking van de Ondernemersprijs 2018. U kunt de bekendmaking van de Ondernemersprijs 2018 vanaf 20.00 uur LIVE bij PIM zien. De uitzending is niet alleen via het tv-kanaal van PIM te bekijken, maar zal ook via de Facebookpagina van PIM te volgen zijn.

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services