Het kloppend hart van Waterland
Live

Uitnodiging open avonden Waterland Jeugdorkest

Gepubliceerd: Donderdag 10 mei 2018 08:38

Uitnodiging open avonden Waterland Jeugdorkest

Foto: Muziekschool Waterland

Samen met andere kinderen lekker muziek maken in een echt orkest? Speciaal voor kinderen en jongeren vanaf 9 jaar organiseert Muziekschool Waterland het Waterland Jeugdorkest.

Het Waterland Jeugdorkest is een enthousiast orkest van musicerende kinderen en jongeren. Het orkest heeft een aantrekkelijk repertoire en treedt regelmatig op. Jaarlijks wordt er een studieweekend georganiseerd waarbij de repetities worden afgewisseld met gezellig samenzijn. Het orkest staat onder leiding van dirigent Peter Vinken.

Open meespeelavonden
Op de vrijdagavonden van 18 mei tot en met 20 juli organiseert Muziekschool Waterland gratis open avonden met het Waterland Jeugdorkest. Tijdens deze avonden kun je ervaren hoe het is om in een orkest te spelen. Kom eens kijken, luisteren en voelen of het spelen in een orkest iets voor jou is!

Voor wie?
Het Waterland Jeugdorkest is voor alle kinderen en jongeren vanaf 9 jaar die een orkestinstrument bespelen.

Praktische informatie
De open avond vindt plaats op de vrijdagavonden van 18 mei tot en met 20 juli met uitzondering van vrijdag 6 juli.

De wekelijkse lessen zijn op vrijdag van 17.30-19.00. Zowel de open avond als de lessen vinden plaats bij Muziekschool Waterland aan de Geulenstraat 62 in Purmerend. Check de website voor meer informatie (www.muziekschoolwaterland.nl, tabblad koren en musicals). Of neem contact op via mail n.van.zadel@muziekschoolwaterland.nl of telefoon 0299-427812.

Over Muziekschool Waterland
Muziekschool Waterland is koploper op het gebied van muziekeducatie in regio Waterland. Zij maakt zich sterk voor muziekonderwijs op basisscholen en heeft een inspirerend lespakket ontwikkeld waarmee jaarlijks zo’n 5000 basisschoolkinderen in de regio kennis maken met muziekbeoefening. Muziekschool Waterland wil iedereen, van jong tot oud, inspireren om met plezier te musiceren. Zij heeft een breed pakket aan inspirerende lessen en workshops ontwikkeld, ook voor buitenschoolse lessen en activiteiten. Voor kinderen, jongeren, volwassenen en speciale doelgroepen. Het beleid is erop gericht muziekonderwijs betaalbaar en toegankelijk te maken voor iedereen.


Bron: Muziekschool Waterland

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services