Het kloppend hart van Waterland
Live

Uitnodiging inloopavond herinrichting Merelstraat en Lepelaarstraat in Ilpendam

Gepubliceerd: Dinsdag 15 mei 2018 10:56

Uitnodiging inloopavond herinrichting Merelstraat en Lepelaarstraat in Ilpendam

Foto: Gemeente Waterland

Op donderdag 17 mei is er van 18.30 - 20.00 uur een inloopavond in het Dorpshuis van Ilpendam over de herinrichting van de Merelstraat en Lepelaarstraat in Ilpendam.

Dit jaar worden de Merelstraat en de Lepelaarstraat in Ilpendam heringericht. Het betreft de Merelstraat vanaf huisnummer 9 tot en met 15 en de Lepelaarstraat vanaf huisnummer 1 tot en met 7. Hierbij willen wij de veiligheid, het parkeren en de afval- en groenvoorzieningen in de straat verbeteren. Ook worden er ondergrondse containers geplaatst. In het schetsontwerp hebben wij rekening gehouden met de wens voor meer parkeergelegenheid.

Omdat wij benieuwd zijn naar uw reactie op dit ontwerp houden wij donderdag 17 mei 2018 van 18:30 uur tot 20:00 uur een inloopavond in het Dorpshuis van Ilpendam. Tijdens de inloopavond presenteren wij een voorlopig schetsontwerp en zijn er vanuit de gemeente vertegenwoordigers aanwezig om uw wensen te inventariseren en eventuele vragen te beantwoorden.

Mocht u op deze avond verhinderd zijn, maar wel graag bij het ontwerp worden betrokken, dan kunt u contact opnemen met de heer Verleg via telefoonnummer (0299) 658 574 of via de mail op j.verleg@waterland.nl.

Bron: Gemeente Waterland

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services