Het kloppend hart van Waterland
Live

Uitgelaten kinderen lasergamen op sportveld te Marken

Gepubliceerd: Zaterdag 24 juli 2021 20:38

Uitgelaten kinderen lasergamen op sportveld te Marken

Foto: Omroep PIM

Vanwege het succes van de eerste editie van het door Sportservice Zaanstreek-Waterland georganiseerde Sport en Spel spektakel werd het programma verlengd. De jeugd van Waterland kon in de maanden maart en april op verschillende plaatsen gratis deelnemen aan verschillende sportactiviteiten. Dus ja, het is een tijdje geleden, maar gelukkig hebben we de beelden nog.

In april werd op het voetbalveld op Marken lasergamen georganiseerd. Ongeveer 25 kinderen stonden te popelen om te beginnen. Maar eerst moest er nog opgewarmd worden, en dus laat de sportdocent de kinderen eerst springen en dribbelen.

Daarna werd de groep in tweeën gesplitst, de ene helft gaat lasergamen en de andere helft van de groep speelt een balspel. De kinderen zijn zeer enthousiast en kunnen met moeite stoppen met het spel.

De buurtsportcoach van Waterland Rachel Plaggenburg vertelt ons dat het spektakel bedoeld is om kinderen in tijden van corona te laten bewegen en spelen. En dat is iets wat ze lange tijd niet gedaan hebben.

 

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services