Het kloppend hart van Waterland
Live

Twee Marker jongeren verrast door Robert ten Brink

Gepubliceerd: Zaterdag 26 december 2020 21:10

Twee Marker jongeren verrast door Robert ten Brink

Tijdens de jaarlijkse Kerstuitzending van All You Need Is Love zijn twee Marker jongeren, Jordy en zijn zus Rebecca, verrast door Robert ten Brink.

Zowel Jordy als zijn zus Rebecca uit Marken hebben een relatie met iemand uit Peru, die ze hebben leren kennen tijdens een reis in Zuid-Amerika. En deze geliefden zitten nog in Peru en de broer en zus zitten op Marken.

Yvette, de vriendin van Jordy is wel al eerder een aantal maanden in Nederland geweest. Jordy ging eerst zijn studie als kok afmaken, dus Yvette ging terug. En wat bleek? Ze was zwanger. Corona brak uit en ze konden niet naar elkaar toe. De baby is aan het eind van de zomer geboren, maar Jeremy heeft zijn vader nog niet gezien. Peru zit in een stevige lockdown. De ouders van Jordy en Rebecca schreven naar ‘All you need is love’. Kan Robert ten Brink met zijn team iets voor ze betekenen? 

Op kerstavond konden we zien hoe het Marker gezin in spanning in de studio wachtte. Robert hield het spannend door eerst Juan Carlos, de vriend van Rebecca ten tonele te laten verschijnen. Ze renden naar elkaar toe en sloten elkaar stevig in de armen. En ja hoor, Juan Carlos vertelde dat hij niet alleen in het vliegtuig had gezeten. Dus even later kwamen Yvette en zoontje Jeremy te voorschijn! Het jonge gezinnetje eindelijk bij elkaar.

Heel blij dat ze samen Kerst kunnen vieren en een aantal weken samen kunnen zijn! Wat een mooi kerstverhaal voor deze Marker familie!

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services