Het kloppend hart van Waterland
Live

Tuintonen Festival Watergang was weer fantastisch

Gepubliceerd: Vrijdag 12 juli 2019 11:11

Tuintonen Festival Watergang was weer fantastisch

Foto: Omroep PIM

De 8e editie van het Tuintonen Festival barstte los in Watergang op zaterdag 29 juni. Het werd een festival met optredens van oude vertrouwde artiesten, maar ook met verrassend nieuw bloed.

Het Tuintonen Festival in Watergang staat bekend als hét akoestische evenement in Waterland. En die naam maakt het festival telkens weer waar. Vanaf 2 uur 's middags werd op diverse plekken in het dorp theater afgewisseld met zélf muziek maken. De editie van dit jaar was enigszins vernieuwd qua concept, want deze editie was niet alleen met muziek, maar ook met theater, voor kinderen en volwassenen. En natuurlijk had ook de plantjesmarkt weer volop keus voor de tijd van het jaar.

Het werd een breed programma vol hart en ziel, weemoed en verlangen. Met zang, theater, akoestische muziek en alles ertussen in. Zomerse samba, klezmer, klassiek, pop en jazz, percussie, een workshop Kindertheater en Oudhollandse kinderspelen, en niet te vergeten een spetterend eindoptreden! Het was weer genieten in Watergang.

De organisatie bedankt alle artiesten, vrijwilligers en sponsoren die de 8e editie van Tuintonen tot een succes hebben gemaakt! Dat voelde absoluut als een mentale verkoeling op deze snikhete dag. Het was een fantastisch festival!

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services