Het kloppend hart van Waterland
Live

Thomasvaer en Pieternel online bij PIM te bewonderen

Gepubliceerd: Vrijdag 01 januari 2021 17:48

Thomasvaer en Pieternel online bij PIM te bewonderen

Foto: Omroep PIM

Op de 1e zondag van januari is traditiegetrouw iedereen normaal gesproken welkom op de nieuwjaarsreceptie van het Dorpshuis in Ilpendam. Echter, de Corona-maatregelen vereisen een nieuwe aanpak van deze, doorgaans gezellige, bijeenkomst. Omroep PIM bood hulp en zendt de komende week de nieuwjaarsreceptie uit.

Vanuit het dorpshuis zullen de voorzitter van de stichting (Cor van der Weijden) en het duo “Thomasvaer en Pieternel” via uw tv hun beste wensen en terugblik op 2020 bij u in de huiskamer brengen. Het Dorpshuis zelf is voor publiek gesloten, dus kunt u er op deze manier online toch nog bij zijn.

Elke dag van 2 t/m 9 januari wordt de nieuwjaarsreceptie om 8.00, 10.00, 11.00, 14.00, 17.00, 20.00 en 22.00 uur uitgezonden. De uitzending zal ook op Facebook, de website van het dorpshuis (www.dorpshuisilpendam.nl) en de Omroep PIM website (www.omroep-pim.nl) te zien zijn.

Het bestuur van de Stichting Dorpshuis Ilpendam en het beheerdersechtpaar Ronald en Ingrid van Delden wensen u fijne dagen en een gezond, gelukkig en Coronavrij 2021.

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services