Het kloppend hart van Waterland
Live

Thema-avond Kerkplein Waterland: 'In de ziel van de politicus'

Gepubliceerd: Zaterdag 09 februari 2019 09:20

Thema-avond Kerkplein Waterland: 'In de ziel van de politicus'

Foto: Omroep PIM

Op dinsdag 12 februari staat de avond van Kerkplein Waterland in de Lutherse Kerk in Monnickendam in het teken van het thema 'In de ziel van de politicus'.

Deze avond is Kerkplein Waterland de plaats van een gesprek met politiek actieve Waterlanders van diverse partijen. Niet over in de Waterlandse politiek al dan niet heikele kwesties, maar meer persoonlijk. Vandaar de titel van de avond.

Voor het algemeen belang stellen onze plaatselijke politici heel wat van hun eigen tijd, kennis en energie beschikbaar. Voor de centen hoeven ze het niet te doen en de waardering die ze krijgen is wisselend. Vandaar dat we die avond vragen gaan stellen als: wat drijft je? Wie of wat heeft het politieke vlammetje in je hart ontstoken? Kom je uit een ‘politiek nest?’ Wat hoop je met wat je doet te bereiken? Waarom juist voor deze partij? En ook: Hoe kijk je naar onze maatschappij, wat zijn je zorgen, wat hoop je?

De aanloop naar de Provinciale verkiezingen leek ons een heel goede tijd voor een avond als deze: zo we komen met elkaar in de stemming.

De avond vindt plaats op dinsdag 12 februari, in de Lutherse kerk, Zuideinde 39, Monnickendam, van 20.30-22.00 uur. De kerk is open vanaf 20.00 uur. De toegang is vrij, er staat een collectebus bij de uitgang.

Bron: Kerkplein Waterland

Deel deze pagina:

Omroep PIM - redactie@omroep-pim.nl - Realisatie website: HPU Internet Services